Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu

Vizyon: Çocukların gelişim düzeylerini temel alarak çocuk merkezli, yeteneklerinin gelişmesini sağlayan, yaratıcı, özgün, yansıtıcı ve eleştirel düşünen, bir üst eğitime temel oluşturacak toplum bilinci ve sorumluluklarının farkında olan, kültürel ve milli değerlere önem veren öğrenciler yetiştiren bir kurum olmaktır

Misyon: Okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak, tüm çocukların fırsat eşitliğinden yararlanmasını sağlamak, çocukların tüm alanlardaki gelişimlerinin sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesi için aileleri bilinçlendirmek ve yönlendirmek, eğitim ortamlarını, çocukları ilgi ve ihtiyaçları doğrultusunda sürekli geliştirmek, okul ve aile işbirliğini destekleyerek eğitimi sürekli hale getirmek, toplum içinde okul öncesi eğitimin önemi bilincini arttırmak, okul öncesi dönemde bireysel farklılıkları ortaya çıkararak desteklemektir.

Başarılar:

Saatler: 07:30-12:30 Sabah Grubu 12:30-17:30 Öğle Grubu
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://tvhbanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Cumhuriyet Mah. Veli Aytaç Cad. Merkez/TUNCELİ

Öğretim Şekli :Okulumuzda ikili eğitim uygulaması yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - Cumhuriyet Mahallesi Veli Aytaç Cad. No :1 1 Merkez/TUNCELİ

Adres - Cumhuriyet Mah. Veli Aytaç Cad. Merkez/TUNCELİ

Ulaşım Şehir merkezinden kalkan araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.